War. | Sofias blogg!

Sofias blogg!

Annons

War.

Jag har börjat bli så irriterad på att man måste se ut som alla andra och vara som alla andra för att andra ska tycka om en. Det är ganska otroligt att jag ändå har vänner. Jag kör mig eget ”race”. Jag är precis som jag är, klär mig som jag vill, lyssnar på den musiken jag vill samt har mina åsikter osv.
Det är också ett bevis på att de kompisarna jag har är mina äkta vänner.
Jag kan inte vara med folk jag inte kan vara mig själv med. Då mår jag inte bra. Det tror jag inte att någon gör om de inte får vara sig själva med någon. En sak gör mig irriterad. Det är att lärare i min förra skola särbehandlade mig grovt. Direkt om någon råkade ut för någonting eller gjorde någonting då tyckte lärarna självklart att det var mitt fel att det hade hänt.
Jag blev anklagad för att vara nazist och rasist även fast jag inte är någonting utav det. Jag är en sån person som inte tycker att hudfärg, religion eller bakgrund spelar någon roll. Alla har rätt att vara, se ut, tycka och tänka precis som de vill, och att de ändå ska bli accepterade i samhället.
Det är så mycket rasism i dagens samhälle det tycker jag inte om. Men jag tycker att folk får tycka och tänka precis som de vill. Men det betyder inte att man behöver hoppa på andra, trycka ner andra osv. Det är helt fel tycker jag.
Och krig… Det är verkligen bara skit!
Mitt motto – Att kriga för att det ska bli fred är som att knulla för att bli oskuld.
Det går inte att lösa strider med ännu mer våld. Det går verkligen inte. Det är lika omöjligt som det jag precis skrev (mitt motto).
Åååh, nu måste jag sluta skriva om allt jag tycker och tänker. Det är säkert ingenting ni tycker är intressant. Haha, förlåt.
Kram.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lalalala

    Om du nu ska sluta skriva om allt du tycker och tänker, varför har du då en länk där det står tankar? ;D plus att de är inte otroligt att du har vänner för att du är en underbar vän tillbaka och de var nog därför vi blev kompisar i början för att du var skitsnäll mot mig och nu är vi med varandra varje dag för att du är så kreativ och du får mig att skratta hela tiden.<3 du helt amazing to me! <333

Annons
stats