Piano. | Sofias blogg!

Sofias blogg!

Annons

Piano.

piano
Nu sitter jag och spelar piano. Kommer på minst 1 låt varje gång jag spelar. Jag spelar piano nästan varenda dag. Jag spelar ganska många instrument. Piano, Trummor, Gitarr och Bas. Sen sjunger jag också. Folk säger att jag borde ställa upp i idol men jag har världens scenskräck så det skulle jag inte våga! Haha. Jag vågar inte ens sjunga för min egen familj. Jag vågar sjunga för typ 10 utav mina kompisar men verkligen inte mer. Bara tanken skrämmer mig. Men jag mår bra av att sitta på rummet och spela och sjunga minst 20 min om dagen. Det gör mig ganska trött och sömnig så det är perfekt precis innan man ska sova! 😉
Jag har dock inga andra instrumentälskare i familjen. Jag är den enda som tycker det är roligt och kan spela någont instrument. Det är lite tråkigt. Min syster klagar alltid på att hon får ont i huvudet för att man spelar så högt.
Då tänker man: Men flytta härifrån då? Hon är 18 år så det skulle inte vara några problem. Men jag kan erkänna att det skulle bli jäkligt tomt utan henne här hemma. Alla bråk… Haha, det skulle bli tyst utan henne!
Men jag är glad att hon är just min syster för oavsett hur mycket vi bråkar så älskar jag henne ändå!
Nu ska jag gå ut med min hund på en liten kvällspromenad sen ska jag nog ligga i sängen. Ska försöka något nätverk jag kan ansluta min lilla bärbara dator till.
Vi hörs, kram.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats